Stradivari Violoncel

Stradivari colección completa violonchelo

La col·lecció Stradivari Violoncel consta de 3 volums. A cada volum li correspon, a més, el seu respectiu llibre d’acompanyament.

Els tres volums abasten tot el grau elemental i estan organitzats seguint els esquemes de digitació tan àmpliament utilitzats en els mètodes anglosaxons; començant amb 0-1-34 en el primer volum, seguint en el segon amb 0-12-4 i les extensions del primer i segon dit, al tercer volum es consoliden tots els digitats apresos, d’aquesta manera l’alumne aprèn tota la escala cromàtica en primera posició. En el tercer volum es treballa també en la quarta posició.

L’adaptació per al violoncel es va fer tenint en compte les característiques pròpies de l’instrument, arreglant o substituint per peces noves les que no encaixaven i masteritzat lleugerament l’àudio per a l’audició adequada amb el violoncel. A més es van dibuixar tres precioses noves cobertes.

Al principi de cada volum hi ha un resum de les escales i arpegis més utilitzats, amb exercicis de cops d’arc i lligadures. Cada llibre inclou dos estudis i un concertino que resumeix tota la tècnica treballada.

Stradivari Violoncel, Vol. 1

Stradivari Violoncel, Vol. 2

Stradivari Violoncel, Vol. 3